A publication of the Archaeological Institute of America

Special Introductory Offer!
interactive digs
Stone Kitchen Unearthed "Brooklyn's Eighteenth-Century Lott House"
1999-2001

In the corner of the western foundation wall, we came across a hollow pocket. We excavated beneath the foundation to determine whether it might have been a post hole. No darker soil or wood fragments were found to indicate such a thing, however, and no difference in soil color was present to suggest that the hole was backfilled when a pole was removed. Most likely, it occurred naturally as the dirt was sucked away by the heavy rise and fall of the area's water table. (Courtesy Brooklyn College)
previousnext

Lott House Main Page | Bulletin Board

-----
© 1999 by the Archaeological Institute of America
archive.archaeology.org/online/features/lott/strat4.html
Share